Flera nya kunder

Vi är stolta över att presentera några av våra nya kunder:

Fred Olsen Ocean är ett norskt rederi med huvudkontor i Oslo. Företaget levererar tjänster och produkter inom offshore wind, tankverksamhet och teknisk marine tjänster. Fred Olsen arbetar Ocean arbetar också med att vidareutveckla metoder för produktion av förnyelsebar energi. Fred Olsen Ocean använder SIMPLI Better.

Ingenior Per Rasmussen AS / IPRAS är ett företag med 22 medarbetare som håller till i Sandvika utanför Oslo. Företaget tillhandahåller konsult och rådgivningstjänster inom elektronik och har bred erfarenhet av entreprenad med både offentliga och privata uppdragsgivare. IPRAS använder SIMPLI Manage och SIMPLI Better.

OBAS Vest är en modern entreprenör med fokus på olika typer entreprenad. De använder SIMPLI Manage, Better, Project och APP.

Centerpoint har lång erfarenhet som konsulter inom olje, gas och infratstruktur projekt. De använder SIMPLI Manage och Better.

Marine Aluminium är en av värdens ledande företag inom engineering, desing och produktion av strukturer och produkter i aluminium för offshore-och skeppsbyggnation. Marine Aluminium använder SIMPLI Manage, Better, Project och APP.

Jotne tillhandahåller tjänster inom olje och gasindustrin. Jotne använder SIMPLI Manage, Better och App.