Hjem / Aktuelt

SIMPLI ställer ut på Kvalitetsmagasinet Live

17 februari ställer vi ut på konferensen Kvalitetsmagasinet Live – en levande mötesplats för smart verksamhetsstyrning. Kom förbi vår monter för att titta närmre på några av våra IT-stöd. Vi ser fram emot många intressanta talare på konferensen och förhoppningsvis många bra diskussioner i pauserna! Läs mer om konferensen här: http://kvalitetsmagasinetlive.nordreportern.se/

SIMPLI satsar i Sverige

SIMPLI är ett IT-stöd för ledningssystem som används av en 60-talet stora och medelstora företag i Norge och Sverige. Vi fokuserar nu ytterligare i Sverige med ett gott samarbete med vårt dotterbolag Sustema i Stockholm. Våra IT-städ är byggda i Sharepoint och helt integrerade med Office 365. Med stora kunder som Veidekke, Multiconsult och andra vet vi att IT-verktygen uppfyller de behov som krävs för att skapa effektiva ledningssystem.

 

 

.

Flera nya kunder

Vi är stolta över att presentera några av våra nya kunder:

Fred Olsen Ocean är ett norskt rederi med huvudkontor i Oslo. Företaget levererar tjänster och produkter inom offshore wind, tankverksamhet och teknisk marine tjänster. Fred Olsen arbetar Ocean arbetar också med att vidareutveckla metoder för produktion av förnyelsebar energi. Fred Olsen Ocean använder SIMPLI Better.

Ingenior Per Rasmussen AS / IPRAS är ett företag med 22 medarbetare som håller till i Sandvika utanför Oslo. Företaget tillhandahåller konsult och rådgivningstjänster inom elektronik och har bred erfarenhet av entreprenad med både offentliga och privata uppdragsgivare. IPRAS använder SIMPLI Manage och SIMPLI Better.

OBAS Vest är en modern entreprenör med fokus på olika typer entreprenad. De använder SIMPLI Manage, Better, Project och APP.

Centerpoint har lång erfarenhet som konsulter inom olje, gas och infratstruktur projekt. De använder SIMPLI Manage och Better.

Marine Aluminium är en av värdens ledande företag inom engineering, desing och produktion av strukturer och produkter i aluminium för offshore-och skeppsbyggnation. Marine Aluminium använder SIMPLI Manage, Better, Project och APP.

Jotne tillhandahåller tjänster inom olje och gasindustrin. Jotne använder SIMPLI Manage, Better och App.

 

Subsea Valley konferensen 2015

Vi ser fram emot att träffa nya och gamla kunder och intressenter på Subsea Valley konferensen 2015.

SIMPLI är utställare och du hittar oss på stand nr 64 där vi kan visa våra användarvänliga kvalitetssystem som innehåller funktionalitet för alla kraveni i ISO kvalitet och miljöstandarder. Systemen har bland annat kompett avvikelse och ärendehantering, projektmodul och APP för rapportering. web-banner-subsea-valley-conference-2015-600x600px

Våra IT-stöd är byggda i SharePoint och integrerade med Office 365

PS: det är gratis inträde till utställarområdet på Telenor arena!

Användarkonferens 2015

Agenda användarkonferens 2015

Här hittar ni årets agenda för användarkonferensen. Vi ser fram emot att få presentera nya lösningar och förbättringar som vi hoppas kommer addera värde till er användning av  SIMPLI Manage, SIMPLI Better och SIMPLI Project.

Årets anvendarkonferens hålls den 5. mars 2015 på Thon Hotel Opera

Anmäl dig hör

 

SIMPLI arrangerer detta som en ”GRØNN konferanse”. För mer info om vad detta innebär: grønne konferanser 

 

Grønne konferanser på Thon Hotels