SIMPLI erbjuder i samarbete med Sustema rådgivning och implementeringsstöd inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö, ledningssystem och utbildning.

Vi är tillsammans 14 medarbetare i Norge och Sverige. SIMPLI etablerades i Norge i 2006, och gick in på den svenska marknaden med Sustema i 2009. Sedan dess har vi baserad på erfarenhet från ett 50-tals verksamheter utvecklat och implementerat sina Sharepoint-baserade IT stöd. SIMPLI är involverad i att utveckla internationella standarder både i arbetet med ISO 9001 och ISO 14001.

Vår vision är: ”Komplett, effektivt och användarvänligt – ledningssystem för framtiden”

SIMPLI och Sustema - effektiva ledningssystem och IT-stöd SIMPLI erbjuder i samarbete med Sustema rådgivning och implementeringsstöd inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö, ledningssystem och utbildning.

 

 

 

Sustema är ett kompetensföretag som levererar tjänster och rådgivning för att underlätta organisationers utveckling i en hållbar riktning. Sustema levererar i samarbete med SIMPLI rådgivning och implementeringsstöd till samtliga IT-lösningar. I tillägg erbjuder Sustema ett brett utbud av rådgivningstjänster inom hållbar affärsutveckling, effektiva ledningssystem och utbildning.